Kom stippen in Segugio

Stip er lekker op los in een karakteristiek pandje in het hartje van Amsterdam. Ik heb het stipvirus te pakken en leer je graag deze super fun en relaxing techniek in het Italiaanse restaurant van mijn man. Onder het genot van een lekker kopje thee of echte italiaanse koffie met iets lekkers maak jij jouw eigen prachtige souvenir.

Deze workshop is € 42,- p.p. Minimaal 2 personen, € 35 vanaf 6 personen. Materiaal, een porseleinen bordje, onbeperkt koffie en thee met iets lekkers is inbegrepen. Prosecco €5,00 per glas.

Mail naar alice@awolffmade.com

Wist je dat ze in het Hollandse dorpje Staphorst al sinds het begin van de vorige eeuw stiptechnieken toepassen op hun klederdracht? Ook de aboriginals stippen. Elke stam heeft zijn eigen stipstijl. Stippen is heerlijk ontspannend.

Stipuitje boeken?

Zoek je een origineel bedrijfsuitje, of een vriendinnenmiddagje stippen? Dit is natuurlijk mogelijk en geef ik in Segugio of op een locatie van jouw keuze.
Materiaal en een porseleinen bordje is inbegrepen. Er zijn verschillende opties mogelijk zoals een glaasje prosecco, een prive lunch of zelfs de mogelijkheid om te blijven zitten en te genieten van een een Italiaanse proeverij in het beste Italiaanse restaurant van Amsterdam, segugio.nl

 

Mail of bel mij om je workshop te reserveren en je wensen door te spreken. Dan maak ik een passend voorstel voor je uitje. alice@awolffmade.com

Stippen op lokatie

Mijn workshops zijn ook te boeken bij jou thuis of op lokatie voor minimaal 6 deelnemers. Mail me en vertel me je locatie, wensen en het aantal deelnemers. Het materiaal en porseleinen bordjes neem ik mee. alice@awolffmade.com

Deze workshop kan je boeken voor €35 euro pp inclusief materiaal en een porseleinen bordje. Reiskosten worden apart berekend.

Bakinstructie