Hi, ik ben Alice,

een illustrator en grafisch ontwerper uit Amsterdam.

Mijn illustraties zijn vrolijk en vrouwelijk. Ik maak gebruik van kleurige decoratieve elementen en botanische prints om van een dagelijkse gebeurtenis iets dromerigs en wonderlijks te maken. Figuren laat ik onderdeel van hun omgeving worden doordat bijv. hun haren een prominente rol spelen in de compositie of hun kleding overgaat in de achtergrond.

awolffmade

“Ook maak ik educatieve en informatieve illustraties. Teksten en informatie visualiseer ik op een creatieve en illustratieve manier waardoor deze helder en aantrekkelijk worden.”

Ik ben mijn studio Awolffmade begonnen als freelance grafisch ontwerper, waarin ik ook ben afgestudeerd aan de HKU. Nog steeds maak ik met liefde jaarverslagen, brochures, folders, programmaboekjes e.d. en ontwerp ik de communicatieve uitingen en bebording binnen ARTIS.

 

Ik ben betrokken en flexibel en zet mijn talenten en vaardigheden in voor mijn opdrachtgevers om iets neer te zetten waar ze trots op kunnen zijn doordat ik ze betrek in het proces. Transparantie en communicatie vind ik belangrijk zodat men niet voor negatieve verrassingen komt te staan.

De naam Awolffmade is ontstaan omdat ik een creatieve maker ben die altijd graag tekent, ontwerpt en verschillende handwerktechnieken uitprobeert zoals zelfs schoenen maken.

Door een Wolff gemaakt dus.

call me button

Kennismaken?

Ik maak graag tijd vrij voor een gesprek, digitaal of in persoon.